Winter in Slagharen

09:00 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor en u heeft tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Slagharen.

10:15 uur
Verwachte aankomst bij Attractiepark Slagharen waar de chauffeur u uit laat stappen op de parkeerplaats en waar u de rest van de dag op eigen gelegenheid zult doorbrengen.

De eerste nachtvorst is een feit en de Elfstedenkoorts steekt alweer lichtelijk zijn kop op. In attractiepark Slagharen kun je al sinds 3 oktober zwieren en zwaaien over het ijs. Vanaf 2 november is het weer tijd voor Winter Slagharen.

Brrr… wat een kou!

Er zijn genoeg mogelijkheden om op te warmen. Zo steken we verschillende kampvuren aan op het park, kun je natuurlijk genoeg warme Chocomel met slagroom niet te vergeten krijgen of voor de 18+ ers Glühwein. Doe lekker actief mee met de Randy & Rosie Show of geniet van de nieuwe 4D-film Polar Expres. Plan jouw winters dagje uit goed door overdekte attracties en buiten attracties af te wisselen.

Ticket to the tropics

Tropische temperaturen vind je in waterpark Aqua Mexicana. Even terug naar de zomer in je zwemkleding en met een lekker zonnetje. Van de glijbanen roetsjen, waterfun in de waterspeeltuinen en heerlijk relaxen in het bubbelbad. Zo kom je helemaal uit je winterdip!

Van de tropics naar het ijs

Of je nou eerst gaan zwemmen of eerst gaat schaatsen. Plezier heb je sowieso. In de Winter Western Village vind je onze indoor ijsbaan. Hier kun je over het ijs zwieren en zwaaien in het Wilde Westen. Want zeg nou zelf schaatsen mag toch niet ontbreken in de winter?

Wie komt er alle jaren..

Denk je aan de winter dan mag je Sinterklaas niet vergeten. rond 23 & 24 november is hij weer in Slagharen samen met de Pieten. Stuntelpiet heeft ook dit jaar weer een speciale show voor de Sint georganiseerd. Je kunt genieten van de Sinterklaas-parade, de attracties en je kunt jouw eigen Pietendiploma halen. Doe mee met de activiteiten, zoals een Pietendisco, Pietenparcours en pakjes door de schoorsteen gooien.

Komt dat zien, komt dat zien

Vanaf half december organiseert de kerst-elf in het American Circus Theater een heus Kerstcircus voor de Kerstman! De kerst-elf wil het graag laten sneeuwen, maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos. Tijdens de show word je verrast door verschillende circusacts.

Sluit de dag af met een knal

Aan het eind van de dag sluiten we ook tijdens Winter Slagharen de dag af met de Miracle of Lights. De lichtjesparade rijdt begeleid door prachtige muziek door de Main Street richting het Fonteinplein. Op het Fonteinplein aangekomen is het tijd voor het avondspektakel. Randy & Rosie gaan op zoek naar het magische licht. Maar pas op voor de Red Bandits! Tijdens deze zoektocht word je verrast door lasers, projecties, fonteinen en vuurwerk.

LUNCH:
Tussen de middag is er voor iedereen een lekker snackmenu; frites met mayo, een snack en een pakje drinken!

Schoolreisjes:

Voor schoolreisjes hanteren wij speciale prijzen’vraag ons naar de exacte prijs die wij graag vrijblijvend berekenen als de datum bekend is.

16:30 uur
Vertrek huiswaarts.

18:00 uur
Verwachte aankomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen € 57,00 per persoon
55 – 62 personen € 55,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* Vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* Entree Slagharen incl. attracties & shows
* Snackmenu tussen de middag als beschreven (incl. pakje drinken)
* Verzorging van de chauffeur

Foto’s m.u.v. laatste foto © Slagharen Marketing