Wintertraum in Phantasialand

08:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Vertrek richting Duitsland.

11:00 uur
Aangekomen bij Phantasialand stapt u uit op de bus parkeerplaats en wandelt u zo het park in dat vanaf 10 uur geopend is.

Wintertraum Phantasialand wordt ook wel het beste winter event van Duitsland genoemd; kom ook langs en geniet mee van dit prachtige jaarlijkse spektakel; ervaar de betoverende en magische kerstsfeer met duizenden en duizenden lichtjes!

Winter Wonderland
Tijdens de wintermaanden wordt Phantasialand omgetoverd tot een waar winter-wonderland. In deze periode die duurt van eind november tot en met half januari, kun je genieten van mooie winterlandschappen, top attracties, spectaculaire shows, en winterse culinaire producten & lekkernijen. Ook bij temperaturen onder de 0 graden kun je hier probleemloos genieten. Iedere
dag is er een daverende show op de centrale Kaiserplatz, die wordt afgesloten met een knallende vuurwerk show!

Leukste winteruitje van Duitsland
Met attracties van wereldformaat die geschikt zijn voor jong én oud, beland je in een compleet andere wereld. Er zijn 6 zones die in het teken staan van een bepaald gebied. Zo sta je het ene  moment in winters Berlijn en loop je 5 minuten later in donker Afrika. De andere thema’s zijn Mexico, China Town, Fantasy & Mysterie.  Alle gebieden zijn tot in de kleinste details nagebouwd en hebben ieder hun specifieke attracties.

Vuurwerkshow
Tijdens de Wintertraum dagen in Phantasialand is er dagelijks een schitterende vuurwerkshow. Kom dus genieten van Phantasialand Wintertraum; hét ultieme uitje in de winter! De vuurwerkshow vindt dagelijks plaats rond 19.45 uur en om 20 uur gaat het park dan dicht.

Maaltijden
U gebruikt de lunch deze dag op eigen gelegenheid. Uiteraard kunnen wij aan boord van de bus zorgen voor koffie, thee en fris. Wilt u er wat lekkers bij dan kan dat worden geregeld en uiteraard kan er onderweg ook nog een koffiestop gemaakt worden; u bent dan ca. ¾ uur later op de bestemming en de kosten voor 2 kopjes koffie of thee met gebak zijn ca. € 6,50 per persoon. U mag natuurlijk ook zelf zorgen voor een hapje en een drankje aan boord van de bus.

Voor wat betreft het diner; u kunt uw gasten bijvoorbeeld een envelopje meegeven zodat men zelf een frietje of iets dergelijks kan kopen en voor groepen is het ook mogelijk om te kiezen voor  een Afrikaans of Aziatisch Buffet; dit is mogelijk vanaf ca. € 30,00 p.p. (kinderen van 4 t/m 11 betalen de helft).

20:15 uur
Het park sluit en vanaf de bus-parkeerplaats vertrekt u naar huis. Uiteraard kan vertrek ook eerder of later en is het mogelijk om onderweg nog een diner of buffet te gebruiken; vraag ons naar de mogelijkheden!

2 DAGEN PHANTASIALAND
Wilt u 2 dagen blijven dan regelen wij graag een hotel op het park of in de buurt van Phantasialand voor u! Ook in de rest van het jaar is Phantasialand uiteraard een bezoek waard; vraag ons naar een vrijblijvend voorstel.

23:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45- 60 personen                             € 74,00 per persoon
Korting kind 4 t/m 11 jaar               € 14,00 per persoon
Korting kinderen tot en met 3 jaar   €  24,00 per kind (gratis entree/wel eigen zitplaats in bus)
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma zijn ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

 DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* entree Wintertraum Phantasialand
* verzorging van de chauffeur
* buitenlandse belastingen
* parkeerkosten bus

Foto’s © Phantasialand