Zandsculpturenfestijn & Beeld en Geluid

08:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en brengt u aansluitend richting Hilversum.

10:00 uur

In Hilversum aangekomen wordt u bij Beeld & Geluid in het Atrium ontvangen met een kopje koffie of thee en een tv gebakje (soort petit four)! Na de koffie is het tijd voor het ‘parelarrangement’ dat helemaal draait om 65 jaar entertainment op de Nederlandse TV!

65 JAAR TELEVISIE-ENTERTAINMENT
Het Nostalgie – arrangement 65 jaar televisie-entertainment is een feestelijk programma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Werp ook een blik op een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid. Twee uurtjes vol nostalgie, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten!

Na de ontvangst start het interactieve filmprogramma waar u samen herinneringen ophaalt aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar. Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Vervolgens biedt uw gastvrouw/heer de unieke gelegenheid om een aantal bijzondere museale objecten uit de depots van Beeld en Geluid te bekijken. Zo ziet u onder meer de clownsschoenen van Pipo de Clown, poppen uit de Fabeltjeskrant en de bijzondere afstandsbediening waarmee koningin Beatrix Beeld en Geluid in 2006 opende.

BIJZONDERHEDEN:
U komt niet IN de Beeld & Geluid Experience
. Na afloop kan men vrijblijvend een kijkje nemen in de museumwinkel waarvoor iedereen een kortingsvoucher van 20% heeft ontvangen. De museumjaarkaart is bij dit arrangement helaas NIET geldig!

Uw gezelschap wordt ontvangen in 1 van de zalen; deze zijn per trap en per lift bereikbaar maar het kan zijn dat men in de zaal wel trap moet lopen (Theaterzaal). Er is ook een zaal zonder trapjes beschikbaar; wij kijken graag naar de mogelijkheden.

13:00 uur
Op een gezellige locatie staat een lekkere lunch voor u klaar: rundvleeskroket, diverse soorten brood, broodjes, 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk.

14:15 uur
Vertrek richting Garderen.

15:00 uur
Verwachte aankomst bij de Beeldentuin/Zandsculpturen waar u de tijd heeft om te genieten van de prachtige zandsculpturen en beeldentuin die dit jaar geheel in het teken zullen staan van 75 jaar Vrijheid!

Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen in Garderen op de Veluwe. Het terrein van het zandsculpturen-festijn wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muur graveringen. Een deel van deze locatie is overdekt en ook zijn er een aantal sfeervolle winkeltjes te bezoeken dus ook wanneer het weer wat minder is, zit u hier goed!

17:15 uur
Vertrek huiswaarts. Het spreekt voor zich dat u de dag ook af kunt sluiten met een lekker diner of buffet; vraag ons naar de mogelijkheden!

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen  € 55,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kopje koffie of thee met TV gebakje
* presentatie 65 jaar tv entertainment Beeld & Geluid
* lunch inclusief kroket en 2 koffie, thee of melk als beschreven
* entree Zandsculpturenshow en Beeldentuin
* verzorging van de chauffeur

foto 2: © Studio Gemini/Beeld & Geluid afdeling marketing
foto 5 : © Daria Scagliola en Stijn Brakkee/Beeld & Geluid afdeling marketing